Lang driftid - nem betjening via smartphone

13.995,00 DKK

( á stk.)


Description

Makita DRC 300 Z Robotstøvsuger bruger innovativ LiDAR-sensorteknologi og en frontkamerasensor, der hjælper med at kortlægge og gemme op til fem rum på i alt 10.000kvm. Den bruger også forhindringsdetektion med seks ultralydssensorer,  kofangersensor og en LiDAR-sensor (2D). Makita Smart Robot forbindes til en Smartphone (med dedikeret app installeret) for smart rengøring.

Ved brug af 2 x 18V LXT®-5,0Ah-batterier, rengøres cirka 5.400 kvadratmeter hårde gulvoverflader, med en kontinuerlig drifttid på op til 200 min. Batterier og lader købes separat.

Makita DRC 300 Z har to navigationsmuligheder: "Mapping Pattern Navigation" for mere effektiv rengøring på mindre end halvdelen af tiden, og "Free Mode" for øjeblikkelig rengøring uden rumregistrering. Den kan acceptere op til 100 programmerbare grænselinjer pr. kortlagt rum, hvilket forhindrer støvsugeren i, at bevæge sig ind i begrænsede zoner.

Der er to mulige rengøringstilstanden: "Kun hovedbørste" til store snavs eller "Hovedbørste Plus Vacuum" til store snavs og små partikler. Den har et tre-trins rengøringssystem, der bruger sidebørster, hovedbørsten og vakuumsugning for at sikre en fuldstændig rengøring. Sidebørsterne er designet til at fange snavs langs vægge, hjørner og omkring forhindringer. Filtreringssystemet har et HEPA-filter til at fange mikrostøvpartikler, og rengøringskomponenterne er aftagelige og fuldt vaskbare for nem vedligeholdelsen. Motorkammeret er konstrueret af kvalitets-lydabsorberende materialer til et lavt driftslydniveau på 62 dB(A)

 

  • Rengør cirka 5.400 kvm ved hjælp af to 18V LXT® 5.0Ah batterier (batterier medfølger ikke)
  • LiDAR-sensor og frontkamerasensor hjælper med at kortlægge og gemme op til 5 værelser over 10.000 kvm.
  • Forbindes til en smartphone (med dedikeret app installeret) for smart rengøring
  • Dobbelt LED-batteriindikatorer viser ladeniveauet for hvert 18V LXT® Lithium-Ion-batteri
  • Automatisk home-funktion gør at støvsugeren vender tilbage til sin oprindelige rengøringsposition, når rengøringen er afsluttet, eller batteriopladningen er lav
  • To muligheder for rengøringstilstand; "Kun hovedbørste" til store affald eller "hovedbørste plus vakuum" til store affald og små partikler
  • 3L støvkapacitet
  • Effektiv børsteløs motor, der optimere batteriets energiforbrug for op til 50 % længere driftstid.
See Specifications
Stock statusIn Stock
Product Id: 96020